"Me nje eksperience te nje stafi te kualifikuar ne fushen e pagesave elektronike, PayLink ofron zgjidhje per procesimin e transaksioneve duke iu pershtatur nevojave tuaja."


Industrite per te cilat ne sherbejme perfshijne E-commerce, Business-to-Business, Retail, Restaurant, pika Karburanti dhe me shume… Sistemet tona jane te dizenjuara te maksimizojne te ardhurat, permiresojne pjesen operacionale dhe te menaxhojne riskun ne menyren me optimale. Me e rendesishmja eshte qe ne jemi te perkushtuar drejt inovacionit dhe mund te ofrojme zgjidhje sipas nevojave tuaja per procesimin e transaksioneve.

Skema e pranimit te kartes lokale ju jep mundesi te pafundme per te rritur shitjet tuaja! Kjo skeme shoqerohet me nje sere perfitimesh per klientet.

 

Përfitimet e një tregtari:

 •         Mundesine e pranimit te pagesave sipas preferencave te klienteve tuaj;
 •         Mundesine e rritjes se shitjeve dhe kenaqesine e klienteve;
 •         Nje skuader me experience per t’ju asistuar ne cdo moment;
 •         Mundesi raportimi e cila ju mundeson konvertimin e te dhenave ne informacione te vlefshme;
 •         Ofron nje proces te shpejte dhe te rehatshem te shitjeve;
 •         Mundesine e minimizimit te riskut
 •         Lehteson menaxhimin e CASH-it
 •   Mundesine e pranimit te pagesave sipas preferencave te klienteve tuaj;
 •   Mundesine e rritjes se shitjeve dhe kenaqesine e klienteve;
 •   Karta lokale PayLink

 

 

 

 

Funksionet e suportuara në ATM:

 •         Terheqje cash dhe depozitim monedhash
 •         Gjendje llogarie
 •         Printim I gjendjes se llogarise
 •         Ndryshim PIN
 •         Fature e detajuar e llogarise
 •         Rimbushje Telefoni Celular
 •         Pagesa faturash
 •         Loan Repayment
 •         Terheqje nga llogari te ndryshme
 •         Kalim fondesh nga njera llogari ne tjetren
 •         Marketing te drejtperdrejte

 

 

 

Shërbime extra:

 • Sistemi i monitorimit te ATM
 • Sistemi i monitorimit dhe parandalimit te Fraud
 • Dergimi i SMS dhe Email si njoftim

Skema pagesash:

 • MasterCard
 • Maestro
 • Karta lokale PayLink

"Kompania PayLink ofron shërbime të ndryshme për POS - që nga faza e përzgjedhjes së terminaleve, procesimin e trasaksioneve, zhvillimin software, integrimit, instalimit dhe trajnimit"

 

 

Shërbime:

 • Ofron te gjitha tipet e POS nga me te thjeshtet deri tek POS wireless.
 • Pajisjet me te pershtatshme per biznesin tuaj
 • Interface me sistemet e rregjistrimit te cash per dyqanet.
 

Përfitimet:

 • Siguri e larte nepermjet zgjedhjes se PCI DSS dhe EMV te terminaleve POS
 • Besueshmeri bazuar ne experience
 • Reduktim te administrates per efekt te procesimit te transaksioneve te qendersuar

 

Funksione të POS:

 • Blerje
 • Blerje me bakshish
 • Kthim te shumes se paguar
 • Terheqje cash
 • Rimbursim
 • Para- autorizime
 • MO/TO
 • Rimbushje celulari
 • Programe besnikerie me tregtaret
 • Pagesa me keste