"PayLink i jep mundesine  kompanive shqiptare dhe te huaja per te vendosur paisjet e tyre IT ne ambjentet e Data Center-it te saj ne RACKs te perbashket ose te dedikuar."


 

PayLink si nje nder providerat me te konsoliduar per sherbimin “Colocation” ne Shqiperi e ofron kete sherbim per bizneset e vogla dhe te medha me nje cmim shume te favorshem dhe fleksibel. Konceptuar me parametrat me te mira te sigurise, vazhdimesise se sherbmit si dhe mbrojtjes se te dhenave, data-center i PayLink garanton kushtet e paisjeve tuaja IT per nje disponueshmeri maksimale. Data Centeri i PayLink per te garantuar vazhdimsine e sherbimit, eshte i ndertuar duke perdorur skemen e mbrojtjes N+1 per sistemet e ftohjes, ups-eve dhe gjeneratoreve.

Per me teper data center-i i PayLink ka kaluar ne menyre te suksesshme certifikimet per standardet e sigurise PCI-DSS (Payment Card Industry-Data Security Standards) dhe PCI-CP (Payment Card Industry Card Production).