AVANTAZHET E BASHKEPUNIMIT ME PAYLINK:

·         Nivelin më te lartë në industrinë e shërbimeve të personalizimit në një mjedis të sigurt dhe të certifikuar me standardet më të fundit të VISA dhe MasterCard;

·         Shërbim lokal i cili ofron kosto më të ulët  dhe kohë më të shpejtë për dorëzimin nga vendndodhja e qendrës së perzonalizimit në Bankën Emetuese (Issuing Bank).

·         Mundësi të ndryshme për paketimin e kartave duke përdorur kodet sipas degëve dhe shpërndarjen e tyre nga qendra e personalizimit direkt në degët e bankës ose të konsumatorëve duke zvogëluar kosto dhe procedura të verifikimeve dhe ri-paketimit.

·         Mundesohet procesi i plote nga momenti qe vjen porosia per personalizimin e nje karte te caktuar: personalizim i kartes, printim i PIN-it, magazinim, postim dhe shperndarje te menjehershme ne deget tuaja.

 

ENKODIMI DHE LLOJET E PERSONALIZIMIT

·         Karta Magnetike Debiti dhe Krediti

·         Karta EMV Debiti dhe Krediti

·         Karta Contactless

·         Karta EMV Multi-application Debiti dhe Krediti 

·         Karta Besnikërie