PayLink organizoi në dhjetor eventin online me shoqatën e Mikro Financave mbi produktin e kartave të Pagesave që mund të adaptohen për këto institucione. Në prezantim u diskutua ndër të tjera oportuniteti i përdorimit të kartave prepaid si një mjet pagese i cili fortëson marrëdhëniet me klientët ekzistues, synon një grup të ri klientele dhe sjell një rritje të të ardhurave për këto insitucione si dhe padiskutim optimizon kostot e tjera operaciomale. Një diskutim shumë i vlefshëm sidomos në këtë periudhë ku kryefjala e ditës janë zhvillimet në fushën e pagesave.